Black’s Game (2012) – film online

Black’s Game online subtitrat, vezi filmul cu subtitrare gratis in romana, player HD

Genul filmului Black’s Game: 104 min – Crime | Thriller
Nu că ” psihopat ” Stebbi ( Thor Kristjansson ), începe ca un gangster , deși el nu lua în unele probleme juridice . O întâlnire cu veche cunoștință Toti ( Johannes Hakur Johannesson ) dă promisiunea de un avocat dacă Stebbi va prelua ceva de ascuns de la locul crimei . Când Stebbi face acest lucru chiar și după ce au de a face cu un asasin , după aceeași prada , Toti îl aduce în cercul interior cu partenerul Svar K ( Egill Einarsson ) și prietena Dagny ( Maria Birta ) . Sunt unește forțele cu Bruno ( Damon mai tineri ) de a prelua afaceri cocaina Rekjavik , care în 1999 este pe cale să explodeze .

Joc negru este o bucată șmecher de muncă , cu scenaristul / regizorul Oskar Thor Axelsson aparent lua cât mai multe indicii de la producator executiv Nicolas Winding Refn ca romancier original, Stefan Mani . Distributia este tânăr și bine , fără a fi criminali destul de – băiat , coloana sonora a filmului conține o mare cantitate de Electronica , și se folosește o combinație de titluri de pe ecran , narațiune , și – tăiere rapidă pentru a muta povestea mai departe , foarte repede , deși încă reușește să evite aparent s-au grabit .

Este genul de film care fanii genului gangster și islandezii nativi s-ar putea obține un pic mai mult decât de noi, restul , nu există o valoare justă de expunere și informații specifice pentru timpul și locul . Axelsson face o treabă bună de a păstra povestea drept , dar sunt , în mod inevitabil , o mulțime de personaje , cu mai mult sau mai puțin aceleași motivații și poziții similare . Ceva care ar fi fost interesant , diferența dintre Vechiul și Noul Crime Criminalității , ar putea folosi un pic mai mult accent , mai ales din moment ce biții în care realizatorii arată Stebbi și companie merge despre afacerea lor ilegale sunt destul de plăcută ca acestea arata publicului cum merg lucrurile . detaliu

Vizionează Black’s Game online HD

Trailer HDLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , , , ,