Drift film online subtitrat 2013

Drift online subtitrat 2013 -FILM IN CURAND

Trailer Drift , filme online 2013

[youtube id=”CGEwsKORMQ8″]
Descriere Drift 2013
Drift online subtitrat 2013
Nu o Fost o multime de filme de surf si Documentare un Lungul anilor, SI DACA sunteți ONU surfer SAU navigarea ventilator, FARA îndoială Ati văzut pe TOATE. Drift Este cel mai Nou film de surf Omagiu si sa ne ofere o Privirea version Viața surf Australian îngrijire brandurile de surf Populare au Fost Doar Inceputul.

Stabilit în Australia de Vest la Inceputul anilor 1970, Drift Este Povestea de surfer Frații Andy si Jimmy Kelly (Myles Pollard si Xavier Samuel). Andy Este nemulțumit de Lucru timp de minereu de la Fabrica locala, în timp ce Incearca SA mențină Fratele mai mic Jimmy de la o Viata de crima. Cu ajutor de la mama Lor Kat (Robyn Malcolm), si prietenul din copilarie Gus (Aaron Glenane), EI incep ONU magazin de naviga în garaj Curtea Lor, fata costumele de scafandru Comanda si noi placi de surf.

De-a Lungul Modul in ingrijirea acestea îndeplinesc si Inspirație de la surfer fotograf / regizorul JB (Sam Worthington) si prietenul Sau Hawaiian Lani (Lesley-Ann Brandt). Succesul Lor SI Munca grea de viță de vie la ONU pret, Desi, deoarece o fata cu Membri ai comunitatii de ingrijire Nu sunt gata a scris ideile Lor inovatoare si Probleme de o Bandă bikie violent.

Îngrijirea acționează Este bine Cu tot timpul. Myles Pollard, de ingrijire, de asemenea, co-produs filmul, Este solid ca Fratele mai mare Responsabil. Xavier Samuel, INTR-UNA DINTRE Cele mai Bune Performante vânzare, aduce carisma si Energia de rolul Sau. Sam Worthington Este excelent. El Este ideal ca hippie spirit liber. Parea SA SE București de Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at lei mai mult de o Parte o vânzare Operei recente si o Fost minunat SA-L VAD INTR-UN Australian de Film din Nou.

Filmul fata o treaba excelenta de a aduce 70 de Inapoi la Viață. TREBUIE colorat Autobuz Dragostea lui JB si utilitare clasice Kombi! Fotografie navigarea Este interesant si iti Taie răsuflarea, si cinematografie principiul Geoffrey Hall Este pur si simplu Frumos. Coloana Sonora, ONU Amestec de clasice si melodii mai recente 70, Intr-Adevar Add la rece stabilite Vibe inapoi.

Regizat de Ben Nott si Morgan O’Neill, Drift Este Bine-paced SI EXISTA UN Echilibru Frumos scenă intre navigarea si dramele din viata de zi cu zi. Sincer, ar fi placut sa fi văzut câteva scene mai mult Surf. Si chiar DACA Nu sunteți interesat în navigarea, Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at Australian de Film ONEST VA inspirație SI SA SE angajeze.

Distributie si ECHIPA Arata ca s-au distrat față Interkultureller Austausch www.grenzenlos.or.at, filmul si-l Arata. Un instantaneu version Viața Aussie surf, o Fost o Experienta cinematografică extrem de placuta si optimist.Lasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , , ,