Eroii Monumentelor film online subtitrat (2014) “The Monuments Men”

Eroii Monumentelor online subtitrat din 2014, film The Monuments Men online gratis 2014 HD

Bazat pe povestea adevarata a cea mai mare vanatoare de comori din istorie ,Monumente Men este un thriller de actiune concentrandu-se pe un improbabil al doilea război mondial de pluton , însărcinat de către FDR cu a merge în Germania pentru a salva capodopere artistice de la hoți naziste și returnarea acestora de drept lor proprietarilor . Ar fi o misiune imposibilă : cu arta prinși în spatele liniilor inamice , și cu armata germană în conformitate cu ordinele de a distruge tot ceea ce a căzut ca Reich-ului , cum ar putea aceste baieti – șapte directori de muzee , curatori, istorici de artă și , tot mai familiare cu Michelangelo decât M – 1 – poate spera să reușească ? Dar, așa cum Monumente Men , așa cum au fost numite , s-au aflat într- o cursă contra cronometru pentru a evita distrugerea a 1000 de ani de cultură , acestea ar risca viața pentru a proteja și apăra cele mai mari realizări ale omenirii .

Regizat de Oscar câștigătoare actorul George Clooney și încearcă castigatorii Oscar George Clooney , Matt Damon , Cate Blanchett , Jean Dujardin .

Monumentele Men a fost programată inițial pentru lansare în ziua de Crăciun 2013 . Acesta nu mai este eligibil pentru 2014 nominalizari la Oscar , ca noul său data de lansare este în anul 2014.

In rolurile principale : George Clooney , Matt Damon , Bill Murray , Cate Blanchett , Jean Dujardin , Bob Balaban , Hugh Bonneville , John Goodman
Regizat de : George Clooney
STUDIO : Columbia Pictures
Rating : R

Vizionează The Monuments Men 2014 online HD IN CURAND PE FILME-ONLINE.ORG

Trailer HDLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , , , , , , , , , , , ,