Grudge Match (2013) Grudge Match: Faceţi pariurile

Vezi Grudge Match online subtitrat din 2013, Grudge Match: Faceţi pariurile film online gratis HD

Grudge Match (2013) Grudge Match: Faceţi pariurile

Grudge Match
(2013)
Grudge Match: Faceţi pariurile

Sylvester Stallone trebuie să iubești cu adevărat box . După ce sa întors la filmele Rocky acest deceniu , el intră din nou inelul în Grudge Match . Dar un lucru inteligent de aici este că el e un fel de bataie de joc de el însuși . În loc de a încerca să joace un boxer mai tineri care nu ar mai fi realistă , la vârsta lui , el joacă un boxer care într-adevăr este vechi de această dată în jurul .

Povestea se concentrează pe o rivalitate între doi boxeri care au luptat reciproc de câteva ori în urmă cu 30 de ani, a câștigat o luptă de fiecare . Firește, această situație necesită un ” meci de cauciuc “, pentru a decide câștigătorul adevărat . Dar nu sa întâmplat . Ostilitate rămâne între cei doi tipi de 3 decenii mai târziu , deși . Stallone joacă Henry ” Razor ” Sharp și Robert De Niro joacă Billy “The Kid ” McDonnen . Când cei doi , atât ajunge pe platoul de filmare pentru un joc video simulat pe computer care va folosi asemănări lor , se angajează într-o altercație fizică care merge repede virale pentru toată lumea să vadă . Aceasta solicită o dorință de a vedea două dintre ele în ring împreună din nou .

Kevin Hart joacă promotorul tare – gura care pune lupta pe . El joacă același tip de personaj pe care îl joacă mereu , dar încă foarte amuzant , totuși . Același lucru este valabil pentru un amuzant Alan Arkin ca antrenor Stallone , care joacă , de asemenea, același tip de personaj pe care o face mereu . Deci, nu e nimic cu adevărat unic despre film , dar aceasta nu se ia prea în serios și că e un fel de un lucru bun . Aceasta se concentrează pe amuzant pentru cea mai mare parte , dar, de asemenea, adaugă unele profunzime a personajelor , atunci când se prezintă luptele ei au în viața lor personală . Asta e parte din motivul pentru care sunt de acord să facă lupta … împreună cu o ranchiună veritabil cei doi încă mai au între unul pe altul , după toți acești ani . Unele dintre glume pot fi lame la ori , dar există unele Maxime bune aici și acolo , atunci când a văzut doi tipi vechi scormoni distracție la altul . Și lupta de la sfârșitul filmului se face bine și în valoare de așteptare pentru .

Vizioneaza Grudge Match online HD

Server 2

Trailer HD – Grudge Match: Faceti pariurile film onlineLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , ,