Love Building film online gratis romanesc 2013

Vezi Love Building online gratis DVD 2013, filme online romanesti 2013


 Love Building poster
Dragos Bucur (Polițist, adjectiv [trailer, accentul de film]), Dorian Boguta (Moartea domnului Lazarescu [trailer]) și Alexandru Papadopol (Amintiri din Epoca de Aur [trailer], Occidentul) joacă trei terapeuți care se execută un șapte construirea numita tabără Iubire-o zi, conceput să repare relațiile rupte. 13 cupluri vin la o stațiune de încercarea de a stabili viața lor de dragoste, și sunt hilar introdus prin scene tipice de problemele lor de a călători în tabără, cu scurte descrieri ale problemelor din titluri narative.

Odată ce există, cuplurile (plus o femeie al cărei soț nu-l putea face – Problema: comunicare) ajunge sarcini concepute pentru a le ajuta să înceapă să se gândească diferit despre partenerul lor, și amintiți-vă de la începutul relației lor, ceea ce a făcut să cadă unul pentru celălalt în primul loc, astfel încât fata, dar lor veniri proprii pe termen scurt și dezvăluie secretele.

Sarcinile sunt oferite de terapeuți care au probleme emotionale de-al lor, ceea ce le face întreb între ei despre ei înșiși și competența lor pentru locuri de muncă. Complicații suplimentare sunt aduse de către șeful companiei care ia angajat pentru a rula atelier (pentru care cuplurile plătit bani grei), când ea aduce două gazde de la un popular reality show TV despre cupluri care se ocupă cu aceleași probleme pentru a da un vila la munte, ca un premiu pentru “cel mai fericit cuplu”, la sfârșitul atelierului.

Dragostea ce clădirea produs de compania de Bucur Boguta si Papadopol, Actoriedefilm, și astfel ei au fost mentori la atelier actorilor.Sursa de film este, prin urmare, sursa de ambele puncte, pozitive și negative. Având în acest multe caractere într-un film de lung metraj un anumit cauze lipsa de concentrare de prima dată regizor, dar conceptul aduce o autenticitate documentar, ca a relațiilor personajelor, convingătoare publicul să le vadă ca oameni reali, mai degrabă decât actori în film. Pentru unii, acest lucru poate simti ca o lipsă de abilități care acționează, dar impresia viața reală este, cu siguranță mai puternic.

Love Building vezi online pe Server 1


IN CURAND PE FILME-ONLINE.ORG !!!

Trailer HD -Love Building online gratisLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , ,