Mesaj din spaţiu online subtitrat – The Arrival (1996) filme gratis

Mesaj din spaţiu online subtitrat, The Arrival (1996) film gratis

La fel de bun ca un scenarist Twohy este , e chiar mai mult adept ca un director ( dovedit mai mult de Pitch Black , un thriller profund spațiu superb artizanale cu un script nici măcar pe jumătate la fel de inteligent ca Sosirea lui ) . Cu mare de stimulare și editare precis , Twohy construiește impuls cu fiecare descoperire Sheen se desfășoară , până când culminează la un punct culminant marginea – of-the – scaunul care este destul de satisfacatoare ( unlike. .. tuse … tuse … ” V :Finala luptă ” , Ziua Independenței ) .

Distributia este tot în jurul valorii de eficient , cu Sheen oferind o performanta surprinzator de teribil ca astronomul paranoic . Este minunat să vezi un protagonist inteligent care crede că felul lui de gemuri strânse , mai degrabă decât de fotografiere și suflare totul la vedere . Nimeni altcineva nu primeste jumatate din screentime Sheen , dar Ron Silver este frumos ambiguu ca și șeful său , și Teri Polo , cu toate acestea subutilizate , este bine ca prietena lui Sheen . Lindsay Crouse face , de asemenea, o impresie bună ca un ecologist studia o activitate ciudat .

La un nivel tehnic , unii fani SF ar putea fi un pic dezamăgit . Cei înțărcați la ” V ” și ID4 va observa lipsa de efecte speciale de mare amploare . Ne pare rău , nu -mamă în formă de disc aici . Totuși , vizuale prezente sunt în mare parte decent , cu siguranță suficient de acceptabil ca acestea să nu devină o distragere a atenției de complot . În ciuda utilizarea CGI în etapele sale mai primitive ( acest lucru a fost ’96 , după toate ), efectele sunt încă ocazional excelente și imaginativ , cum ar fi obiect sferic acei oameni strâns cu buze exercita . Scor compozitor Arthur Kempel a adauga un pic mai mult tensiune pentru suspansul deja chinuitoare , și evocă o atmosferă înfiorător în momentele mai liniștite ale filmului .

Amintiți-vă , oameni buni , sosirea este o raritate , o dată într- un exemplu în timp ce de modul în care poate fi creat magie film pur , atunci când ne-am luat realizatori de film dedicat care doresc să intriga publicul , mai degrabă decât de catering la datele demografice doar de dragul de a se întoarce de box-office . Uită de Ziua Independenței ,War of the Worlds , sau V si continuarea sa , sosirea este descrierea cinematografică cea mai satisfacatoare de invazie extraterestră la data .

Vizionează Mesaj din spaţiu online HD

Trailer HDLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , ,