Planes online subtitrat (2013) Avioane desen animat dublat in romana

Vezi Planes online subtitrat din 2013, Avioane desen animat dublat in romana, filme online 2013


 Planes online subtitrat poster hd

Avioane desen este un amestec de ei direct inspirație Cars , Universitatea Monsters , șiuitat PBS Kids spectacol Jay JayJet Plane . Chiar cu memento-uri de mai luminoase , operele de animatie mai vii , Avioane este un efort mijlociu Disney și în mod clar un produs secundar corporative de la Disney ( nu Pixar ca multi vor asuma ) să-și vândă marfa la copii , cu calitatea de film real fiind o concluzie clară .

Filmul a fost inițial conceput ca un film direct-to – DVD și au o serie de continuări urma în consecință . Desigur , ultimul minut , Disney a decis Avioane și continuările sale planificate posedat destul de promisiunea de a merge teatral . Această decizie nu este greu de înțeles ; masini si continuarea sa nu au fost favorite critice și veniturile lor de box office a fost semnificativ mai mic decât filmele anterioare Pixar , dar vânzările lor de mărfuri au totalizat aproximativ 8 miliarde dolari . De la mașinile de jucărie , de colecție turnat sub presiune , pentru pături , pentru cuverturi de pat , la postere , să se abată de DVD filme de scurt metraj featuring personajele captuseala rafturile magazinelor ,de marketing din spatele numelui Cars a fost uimitoare și strigătoare la cer . Avioane nu a fost înfrumusețat cu brazenness de jucării și reclame TV , mi întrebarea face ce Disney a decis să permită film pentru a merge la teatre , dacă acestea nu au de gând să -l lapte pentru ceea ce merită ei .

Oricare ar fi , este , probabil, cel mai bine stropi de marketing pentru film a fost redus la o perturbare liniștită în ocean cinematografică . Filmul se concentrează pe Crophopper Dusty ( vocea lui Dane Cook), , un plan cropdusting ambițios , care își petrece previzibil zilele zboară peste iarba înaltă pulverizare îngrășământ . Ambiția sa este de a deveni un avion de curse , zbor de mare , creșterea la înălțimi neprevăzute , și curse din întreaga lume . Cel mai mare neajuns sa nu este adevărat faptul că el nu este construit pentru zbor a acestei capacități , dar frica de inaltimi . Din moment ce el este atât de folosit pentru a zbura la inaltimi destul de scăzută pentru avioane , se teme creșterea la ” autostrada din cer “, așa cum a pus de Skipper Riley ( Stacy Keach ) , un Corsair F4U cu un trecut de succes , care servește , de asemenea, mentorul ca Dusty . Bazându-se pe o echipa de la sol de culpabilitate Misfits ( bine, vehicule ) și pasiunea lui , care este incoruptibil , visele Dusty literalmente avânta în timp ce concurează într- una dintre cele mai prestigioase concursuri de avion din lume .

Planes vezi online pe Server 1

Trailer HD – Avioane desen animatLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , , , , , , , , , , ,