RoboCop film online subtitrat (2014) gratuit HD fara intreruperi

RoboCop online subtitrat din 2014, filme online gratis HD, RoboCop 2014

Un remake al filmului 1987 rolul principal Peter Weller .

Este anul 2028 și conglomerat multinational OmniCorp se află în centrul de tehnologie robot. Drone lor sunt câștigătoare războaie americane din întreaga lume , iar acum doresc să aducă această tehnologie la frontul de acasă . Alex Murphy ( Joel Kinnaman ) este un soț iubitor , tată și bun polițist a face tot posibilul pentru a stopa valul de criminalitate și corupție în Detroit . După ce el este rănit critic în linia de datorie , OmniCorp utilizeaza știința lor remarcabile de robotica pentru a salva viața lui Alex . El se întoarce la străzile orașului său iubit cu abilități uimitoare noi , dar cu probleme de un om obișnuit nu a trebuit să se confrunte înainte .

MGM a plecat cu două necunoscute pentru Robocop remake – director și stele – în acest remake foarte mult întârziat .

Necunoscut pentru publicul de film din SUA , Joel Kinnaman pași în noul costum Robocop . Joel Kinnaman sa născut în 1979 și este bine cunoscut în Stockholm sa natală , Suedia . El poate fi vazut pe AMC serialul de televiziune The Killing , ca personaj Stephen Holder .

Director Jose Padhila este cel mai bine cunoscut pentru două filme aclamate de critici brazilian , Elite Squad ( 2007) si continuarea sa , Elite Squad : Enemy În (2010 ) .

Dacă sunteți cu adevărat sălbatice despre filme știți că Joel Kinnaman a avut roluri mici în 2012 filmul Safe Casa și în versiunea americană a Fata cuDragon Tattoo , ( caracterul Christer Malm ) .

In rolurile principale : Joel Kinnaman , Samuel Jackson , Michael Keaton
DIRECTOR : Jose Padhila
STUDIO : Columbia Pictures
Rating : R ( pentru violență puternică , limbaj , nuditate )

Vizionează RoboCop 2014 online HD IN CURAND PE FILME-ONLINE.ORG

Trailer HDLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.

Etichete: , , , , , , , , , ,