Warm Bodies (2013) – online subtitrat

Warm Bodies online subtitrat, vezi filmul cu subtitrare gratis in romana, player HD

Genul filmului Warm Bodies: 98 min – Comedy | Horror | Romance
Filmul ia o intorsatura dată R începe consumul de Perry ( Dave Franco ) pe creier după ce un grup de cadavre asamblate să iasă și să satisfacă ” The New foame. ” La scurt timp după această turnură a evenimentelor , ” Organisme calde ” deține captivantă în atenția telespectatorilor pentru restul filmului 98 minute .

De fiecare dată m-am simțit ca și în cazul în care echipa de producție a fost doar pe cale de a face prea mult , sau a fost pe punctul de o greșeală , ea a fost repede fix sau justificată cu o poftă de mâncare destul de puturos sau excelent plus față de simt de ansamblu a poveștii . Echipa a mers chiar până la punctul de a adăuga unele dialog narativ atât de necesare în script-ul pentru a acoperi doar despre ceva care ar fi putut fi considerat un capăt liber . Jos pălăria pentru intreaga echipa pentru care se mișcă !

Efectele au fost destul de distractiv sa ma uit , de selecție de muzică a fost top notch , cu excepția a una sau două melodii iritante care ar fi putut fi înlocuite cu ceva mai eficient . Machiaj , uneori, a fost prea excesiv și astfel au fost unele de utilizare a generat de calculator adăugiri la caracteristici personale , dar nimic care într-adevăr a luat de accentul principal .

Vizionează Warm Bodies online HD

Trailer HDLasă un răspuns

Trebuie să fi autentificat pentru a comentariu.